joi, 30 aprilie 2009

lacul morii

mi-e destul de simplu sa ajung pana pe malurile astui lac si, in consecinta, am trecut pe-acolo de multe ori si am mai si vazut cate ceva din cand in cand.














stiu ca aste imagini nu-s deloc unitare insa mie intotdeauna malurile astea mi-au dat impresia de ceva tare amestecat si improvizat.

miercuri, 29 aprilie 2009

poate niste munte

o gramada de lume ma intreaba daca nu merg pe munte de 1 mai. ce sa stiu eu? se pare ca va ploua si va fi mohorat tare... si mie mi-e cam dor de zilele alea de vara si de toamna petrecute pe braurile bucegilor cu ceva mai putina lume...

joi, 16 aprilie 2009

pelerinajul de florii

pe 11 aprilie in campina s-a facut un mic pelerinaj inaintea floriilor. a fost o ora in care s-a trecut pe la patru dintre bisericile din oras, din pacate ruta aleasa a cam oferit ca decor doar blocurile comuniste iar eu mai mult m-am suparat pe ale mele obiective pe care nu mai apuc sa le repar decat sa ma bucur de procesiunea asta.






miercuri, 15 aprilie 2009

crangasi

ceva vanzatoare de lalele, ceva oameni simpli, tramvaie, masini, semafoare... si o melodie din alt film.






miercuri, 8 aprilie 2009

Moldova

In Chisinau totul a inceput cu niste lumanari aprinse in liniste , in seara asta arde parlamentul. La Bucuresti Mitingul a fost galagios si copilaresc si , pe deasupra , i s-a mai facut si concurenta cu niste zbierate amplificate puse in scena de noua dreapta.





















Lista mea de bloguri