miercuri, 21 decembrie 2011

21 decembrie

In seara asta am vazut un grup de baieti - aveau niste bannere, le intindeau pe fuga, pe fata, pe dos, cum se nimerea, mai aprindeau niste lumanari, mai scandau cate ceva legat de "libertate" sau mai imprumutau putin portavocea unor anume domni imbracati la costum - revolutionari cu acte, posesori de legitimatie.
N-au stat mai mult de 5 minute intr-un loc, au fost prin Universitate si-apoi au fugit spre numita Piata a Revolutiei.
Am mai vazut ceva la fantana: o doamna a venit simplu si a aprins 3 lumanari; apoi, i-a explicat fiului ei care probabil ca nu avea mai mult de 4 ani, ca acolo au murit niste oameni nevinovati, ca au fost impuscati pe strada, fara motiv si fara rezultat...


Va recomand editia NG "1989 Revolutia Romana in imagini". Fotografiile sunt multe, simple, directe (poate prea directe, unele dintre ele), textele si cifrele ce le insotesc sunt si ele simple si reci...

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Lista mea de bloguri