duminică, 27 septembrie 2009

Marele Premiu al Campinei

Intre 25 si 27 septembrie 2009 s-a intamplat pe la Campina ast mare premiu de echitatie. Manejul proaspat amenajat e intr-un loc tare frumos in varf de deal si daca ar fi fost senin v-as fi aratat si calaretii suprapusi conturului Bucegilor.













5 comentarii:

DOAR NOI spunea...

Echitaţie! Minunat! Eleganţă şi frumuseţe!

eurezist spunea...

Am luat o foto de pe acest blog. La schimb, am pus link-uri. Multumim.

Cosmin Andrei spunea...

multumesc frumos, Claudia! :)

Carmen , o mai spun inca o data : e frumos ca mai intai de toate sa intrebi. Sunt de acord sa se foloseasca atata timp cat e vorba de ceva legat de Campina si scopul folosirii este unul necomercial. La voi pe blog e cat de cat in regula (din cate imi dau seama, nu aveti corespondent in presa scrisa si nici o tona de bannere nu apar pe la voi) insa tare n-as vrea sa apara poze de-aici in vreun ziar sau pe blogul unuia dintre ele.
Nu mi se pare deloc corect (si e chiar si ilegal) ca eu sa-mi cheltui timp, bani (echipamentele nu-s tocmai ieftine si acum chiar sunt intr-o perioada in care ar cam trebui fie sa fac niste vizite serioase pe la service fie sa-mi iau scule noi) si bruma aia de intelegere pe care o am eu pentru domeniul asta al fotografiei si altii sa castige de pe urma asta...

Anonim spunea...

se face asa ceva in romania?! dragute pozele

Cosmin Andrei spunea...

ba chiar e si campionat national, pare-mi-se insa loc de concurs mai frumos decat asta sigur nu-i :)

Lista mea de bloguri